Yannis Varoutsikos

We hebben 5 boeken van Yannis Varoutsikos waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yannis Varoutsikos? Registreren is gratis!

Boeken van Yannis Varoutsikos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Yannis Varoutsikos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Basisrecept / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Financiers

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, boter, eiwit, framboos, poedersuiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Kaasficelles

Ingrediënten:
bakkersgist, fleur de sel, gistdeeg, kaas, lijnzaad, maanzaad, sesamzaad, slagroom en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Brood met bier

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, guinness, rijstmeel, roggemeel t170, suiker, tarwebloem t65, vaste desem en volkorenmeel t150

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Cacaobrood

Ingrediënten:
bakkersgist, cacao, chocola, suiker, tarwebloem t65 en vloeibare desem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Cake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, meel t65, melk, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Paille framboise

Ingrediënten:
boter, frambozen, pectine, poedersuiker, suiker, tarwebloem t65 en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Amandelcroissants

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, boter, chocoladebroodjes, croissants, ei, maïzena, poedersuiker, siroop en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Recept uit Kookschool brood en banket:

Kruidkoek

Ingrediënten:
amandelmeel, bicarbonaat, ei, ingelegde gember, gemberpoeder, honing, kaneel, kruidnagel, melk, parelsuiker, sinaasappelrasp en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Zandkoeken

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, ei, fleur de sel, poedersuiker, rum en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Zwitserse broodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, melk, patentbloem t45, room, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / chocolade
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Diner / nagerecht uit Kookschool brood en banket:

Amandelkrullen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroenrasp, ei, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Kastanjebrood

Ingrediënten:
boter, honing, kastanje, kastanjemeel, tarwebloem t65, vaste desem en gist

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Alle recepten van Yannis Varoutsikos