Seppe Nobels

We hebben 13 boeken van Seppe Nobels waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Seppe Nobels? Registreren is gratis!

Boeken van Seppe Nobels

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Seppe Nobels

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Zuurkool met spek en rookworst

Ingrediënten:
appelsap, boter, buikspek, jeneverbessen, koolrabi, kruidnagel, laurier, radicchio, rookworst, tijm, zoete appel en zuurkool

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Chiapudding met appel en rode biet

Ingrediënten:
appel, appelsap, chiazaad, citroenzest, honing, kaneelstokje, rode bietensap, sojadrink, speculaaskruiden en walnoten

Keuken:
Belgisch
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Inktvis met artisjok, zwarte aioli en basilicum

Ingrediënten:
belgische mosterd, bretonse artisjokken, druivenpitolie, eidooier, griekse basilicum, groentebouillon, inktvis, inktvisinkt, knoflook, limoensap, limoenzest, olijfolie, peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Schorseneren à la carbonara

Ingrediënten:
boter, citroen, eidooier, gezouten spek, harissa, hazelnootboter, mosterd, oude kaas, peper, schorseneren, seppe nobels, sriracha, tuinkers, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Macaroni ham kaas

Ingrediënten:
bloem, emmentaler, friseesla, gekookte beenham, knoflookolie, kropsla, macaroni, melk, nootmuskaat, peper, piment d'espelette, room, tijm, witte wijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse coq-oek au vin

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, crème de cassis, gedroogde tijm, gerookt spek, jeneverbessen, kastanjechampignons, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, mechelse koekoek, parijse champignons, peper, peterselie, rode wijn, sumak, tijm, ui, zilveruitjes en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensribben met kersen en rode biet

Ingrediënten:
appel, chiliflakes, fleur de sel, hazelnootboter, ketchup, komijnzaad, luikse siroop, mosterd, ontpitte kersen, rode biet, varkensribben, veenbessen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
fruit / varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, gegrilde puntpaprika's, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidenbloesems, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier, sjalot, tijm, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rauwe venkel met venkelmayonaise

Ingrediënten:
belgische mosterd, bieslookbloesem, eidooier, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, limoensap, pastis de marseille, peper, sjalot, sojasaus, tijm, venkelknol, venkelzaad, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Snoekbaars Napolitata

Ingrediënten:
citroenzest, napolitanasaus, olijfolie, peper, sesamzaad, snoekbaarsfilet, tijm en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Basisrecept Noordzeebouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, graten en kuit van platvissen, griet, kabeljauw, knoflook, laurier, olijfolie, pastis, peterselie, pieterman, pladijs, prei, rode paprika, rode poon, saffraan, sliptong, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol en visfumet

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Artisjiokken met lauwe pistou

Ingrediënten:
oude kaas, griekse basilicum, groente, kervel, pistou van tomaat, roomse kervel, venkelknollen en violette de provence artisjokken

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / nagerecht uit Een kookboek.:

Pannenkoeken met vanille-ijs en druiven

Ingrediënten:
arachideolie, boter, druiven, ei, limoenzest, melk, vanille-ijs, vanillestokje, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / ijs
Alle recepten van Seppe Nobels