Jacob-Jan Boerma
We hebben 5 boeken van Jacob-Jan Boerma waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jacob-Jan Boerma ? Registreren is gratis!
Over Jacob-Jan Boerma
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Boeken van Jacob-Jan Boerma
Recepten van Jacob-Jan Boerma
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn
Soort: vlees
Ingrediënten: champignons, citroen, crème fraîche, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, room, roomboter, verse tijm, vers laurierblaadje en witte wijn
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: boerenbrood, cherrytomaten, crème fraîche, fleur de sel, sla, komkommer, limoenrasp, oude kaas, radijs, rucola en ui
Ingrediënten: boerenbrood, citroensap, crème fraîche, fleur de sel, kerriepoeder, kippenbouillon, kropsla, olijfolie, parmezaanse kaas, room, roomboter, sjalot en witte wijn
Ingrediënten: cherrytomaatjes, dressing, fleur de sel, sla, granny smith appel, jonagold appel, komkommer, olijfolie, sjalot, tuinkruiden en witlof
Ingrediënten: bier, citroensap, dressing, gamba's, knoflookolie, lamsoor, nieuwe aardappel, rode biet, sjalot, sushiazijn, tijm, verse bieslook, verse dille, laurier en verse tuinkruiden
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloemen, bospeen, castric, cherrytomaten, citroenschil, citrusolie, fijn zeezout, fleur de sel, hollandaisesaus, hollandse garnalen, kervel, kruiden, kwarteleitjes, minicourgette, natuurazijn, nootmuskaatbolletje, vers laurierblaadje, viooltjes, witte asperges en zoetzuur
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, dorades, eiwit, grof zeezout en witte peperkorrels
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, citroenrasp, eidooier, honing, jonagold, melk, room, roomboter, suiker, verse tijm en witte wijn
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: augurk, cayennepeper, crème fraîche, cress, fijne mosterd, fleur de sel, groene asperges, grove mosterd, jonge rucola, kippenbouillon, limoensap, mayonaise, milde yoghurt, olijfolie, rundvlees, sjalot, sushiazijn, veldsla en zoetzure zilveruitjes
Soort: vlees
Ingrediënten: natuurazijn en witte wijn
Soort: vegetarisch / azijn
Ingrediënten: cherrytomaatjes, eiwit, feta, fleur de sel, gelatine, groene olijven, olijfolie en parmezaanse kaas
Keuken: Europees
Soort: hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, room, sushiazijn, witte wijnazijn en yoghurt
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, citroenschil, limoenrasp, sinaasappelschil, verse verveine en zonnebloemolie
Soort: vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: natuurazijn en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, citroenrasp, dilleolie, fleur de sel, kerriepoeder, koolrabi, makrelen, meiknollen, olijfolie, rode ui, sla, sushiazijn, verse bieslook, verse dille en kruiden
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, ei, gelatine, roomboter, sinaasappel, sinaasappelsap, suiker, witte basterdsuiker, wortel en wortelsap
Soort: zoet / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroenrasp, crème fraîche, fleur de sel, kabeljauwfilet, knoflook, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, room, sjalot, vers bonenkruid, kruiden, verse laurierbaadjes, verse tuinbonen, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Soort: vis
Ingrediënten: gele minibosbeen, karwijzaad, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflookolie, lamskoteletjes, minibospeen, olijfolie, oranje minibospeen, roomboter, veldsla, winterwortel en zuring
Soort: vlees
Alle recepten van Jacob-Jan Boerma
Meer boeken van Jacob-Jan Boerma