Liz Trigg

We hebben 3 boeken van Liz Trigg waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liz Trigg? Registreren is gratis!

Boeken van Liz Trigg

Recepten van Liz Trigg

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Gemengde pittige noten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, cashewnoten, chilipoeder, kokosvruchtvlees, komijnpoeder, paprikapoeder, poedersuiker, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Mihoen met gemengde groenten

Ingrediënten:
avocado, donkere sojasaus, doperwten, garnalen, gemberwortel, knoflook, melk, mihoen, pinda, pindakaas, spinazie, tahin, water en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken pittige zalm

Ingrediënten:
druivenpitolie, honing, limoen, limoenrasp, limoensap, serehstengel, steranijs, versgemalen zwarte peper, zalmmoot en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken varkenshaas met mosterdsaus

Ingrediënten:
appel, calvados, granny smith, grove mosterd, meauxmosterd, ongezouten roomboter, poedersuiker, slagroom, ui, varkenshaas, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Thaise salsa

Ingrediënten:
gemberwortel, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs en verse munt

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Mee krob

Ingrediënten:
chilipoeder, donkere sojasaus, garnalen, kipfilet, plantaardige olie, poedersuiker, rijstvermicelli, so-oen, sperziebonen, ui, verse koriander en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Lamsvlees met munt

Ingrediënten:
citroen, lamsbout, magere yoghurt, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Gemengde geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori tomaten, rode paprika, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Kipsaté

Ingrediënten:
chilisaus, donkerbruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, knoflook, melk, pinda, pindakaas, plantaardige olie, santen, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Gebakken mul met citroen

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, kappertjes, knolvenkel, olijfolie, ongezouten roomboter, rode mulfilet, sherryazijn, veldsla, majoraan, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Pittige kipvleugeltjes met honing

Ingrediënten:
chilipoeder, gemberpoeder, kipvleugel, limoenrasp, rode peper, sojasaus, verse koriander, vloeibare honing en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Pittig krab- en kokosgerecht

Ingrediënten:
biogardeyoghurt, gedroogde rode peper, gember, groene paprika, kaneelstokje, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, krabpoot, kurkuma, maanzaad, magere yoghurt, plantaardige olie, ui en verse koriander

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Zwitserse rösti met rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, bacon, kwartelei, nootmuskaat, olijfoliebrood, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vlees / varkensvlees / aardappelgerecht
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kippenlever

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Liz Trigg