Mark Bittman

We hebben 3 boeken van Mark Bittman waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mark Bittman? Registreren is gratis!

Boeken van Mark Bittman

Recepten van Mark Bittman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meer-in-de-pan

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, farro, gerst, halfvolle melk, kamutkorrels, neutrale olie, parelgort, parmezaanse kaas, peterselie, rogge, room, spelt, tarwe, witte rijst, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Geurig kerriepoeder

Ingrediënten:
fenegriek, kaneelstokje, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met esdoornsiroop

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, esdoornsiroop, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudigste dal

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ponzusaus

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Extra ingrediënten voor elke bouillon

Ingrediënten:
all spice, arame, dille, dragon, galangal, gember, jeneverbes, kervel, knoflook, kombu, kruidnagel, paddenstoelen, peterselie, prei, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, witte wijn en wortelgroenten

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Luchtige tarwegrutten met doperwten

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, doperwten, dragon, gebroken haver, israelische couscous, olijfolie, peper, witte wijn, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:

Blondies

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, bruine suiker, ei, ongezouten roomboter, vanille-essence, volkorenmeel en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Dubbele chocoladerepen

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, bloem, boter, ei, melkchocolade, pecannoot, pure kookchocolade, suiker, walnoten, witte chocolade en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vietnamese loempia's

Ingrediënten:
basilicum, koriander, lente ui, limoen, munt, rijstpapier, rijstvermicelli, sla, thaise basilicum en wortel

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met sjalot

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, knoflook, maïsolie, sjalot en sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

In sojasaus ingemaakt ei

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, donkere sesamolie, ei, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Alle recepten van Mark Bittman