Valentina Harris

We hebben 13 boeken van Valentina Harris waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Valentina Harris? Registreren is gratis!

Boeken van Valentina Harris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Valentina Harris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Tortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, olijfolie, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Bacalao met rode paprika

Ingrediënten:
bacalao, bakkeljauw, droge witte wijn, gedroogde chilivlokken, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Fabada asturiana

Ingrediënten:
gedroogde witte bonen, gedroogde witte cannellinibonen, gerookte varkenspoot, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, morcilla, olijfolie, pimentón, saffraandraadjes, spekjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tortillitas de camerones

Ingrediënten:
besan, bloem, citroen, ei, gepelde rauwe garnalen, kikkererwtenmeel, lente-ui, mild paprikapoeder, pimentón, plantaardige olie en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht / basisrecept uit De complete keuken van Spanje:

Allioli

Ingrediënten:
citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pitloze witte druiven, sherry, witbrood en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tonijnempanadas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, geroosterde paprika uit pot, olijfolie, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tonijn uit blik, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / hartige hapjes / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Roerei met asperges

Ingrediënten:
brood, ei, groene asperge, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Paella

Ingrediënten:
bacon, cayennepeper, chorizo, doperwten, gepelde rauwe garnalen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / varkensvlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo a la cerveza

Ingrediënten:
bier, dijonmosterd, groene paprika, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, spaans bier, tomatenblokjes en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Bizcocho

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei en fijne kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:

Polvorones

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge sherry, eierdooier, gemalen anijszaad en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Rijst met gevulde inktvis

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, droge witte wijn, ei, inktvisinkt, knoflook, krenten, laurierblaadje, olijfolie, pijlinktvisjes, pijnboompitten, rondkorrelige rijst, suiker, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, verse munt en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Vleet met sherryazijn

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, oregano, pimentón, plantaardige olie, prei, saffraandraadjes, sherryazijn, ui, verse bladpeterselie en vleetfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Alle recepten van Valentina Harris