Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Gastronomische eend, draadjes eendenconfit en sinaasappelspaghetti
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, gekonfijte eendenbout, iota carrageen, sinaasappelsap en witte wijnazijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 2 boeken van Christine Lienard waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Christine Lienard? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken: