Sarah Woodward

We hebben 5 boeken van Sarah Woodward waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Woodward? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Woodward

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Woodward

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duivenpastei

Ingrediënten:
amandelen, duif, ei, eidooier, filodeeg, kaneel, kaneelstokje, boter, poedersuiker, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

gevulde warme abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, eidooier, gemalen amandelen, kaneel, rozenwater en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

zeeduivel op moors-arabische wijze

Ingrediënten:
olijfolie, pijnboompitten, rozijn, saffraandraadjes, spaanse ui, water, witte fruitige wijn, zeeduivelstaart, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

boterkoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter en poedersuiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

gevulde dadels

Ingrediënten:
dadels, gemalen amandelen, boter, pistachenoten en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

lamsvleestajine met abrikozen

Ingrediënten:
foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kaneel, lamsschouder, nootmuskaat, boter, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tujubi´s sardinetajine

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, olijfolie, sardinefilets, ui, venkelknol, verse koriander, verse munt en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoetzure auberginesalade

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bleekselderij, courgette, groene olijven, kappertjes, majoraan, olijfolie, oregano, peterselie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ansjovistajine

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sardines, tomaat, verse ansjovis, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sardine escabèche

Ingrediënten:
bloem, chilipepers, citroenschil, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rodewijnazijn, sardines, sinaasappelschil, suiker, ui, venkel, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Portugees / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

de slang

Ingrediënten:
amandelen, eigeel, fijne suiker, filodeeg, gemalen amandelen, kaneel, boter, oranjebloesemwater en poedersuiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

radijssalade

Ingrediënten:
citroen, langwerpige radijs, oranjebloesemwater, sinaasappel, suiker en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kiptajine met ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, groene olijven, ingelegde citroen, kaneelstokje, kip, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gebakken visjes

Ingrediënten:
cayennepeper, chermoula, fijne couscous, gemalen komijn, kleine visjes, paprikapoeder, sprot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Alle recepten van Sarah Woodward