Samin Nosrat

We hebben 2 boeken van Samin Nosrat waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samin Nosrat? Registreren is gratis!

Boeken van Samin Nosrat

Recepten van Samin Nosrat

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citruszalm

Ingrediënten:
citrusschil, dille, extra vierge-olijfolie, koriander, olijfolie, peterselie, venkelgroen, vijgenbladeren, zalmfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kruidenyoghurt

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, koriander, munt, peterselie, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, laurierblad, peterselie, tijm, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Green goddes-dressing

Ingrediënten:
ansjovis op zout, avocado, bieslook, citroensap, dragon, eidooier, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomaat: Romige pasta alla pomarola

Ingrediënten:
basilicum, bruine ui, bucatini, crème fraîche, extra vierge-olijfolie, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, pecorino romano, penne, ricotta, ricotta salata, rigatoni, rode ui, spaghetti, tomaat, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Stevig: Toscaanse bonensoep met kool

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gekonfijt varkensvlees

Ingrediënten:
eendenvet, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, varkensschouder, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Aarons taartdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, crème fraîche, ijswater, ongezouten roomboter, slagroom, suiker, taart en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Indiase wortel-raita

Ingrediënten:
gemberwortel, ghee, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, munt, peterselie, wortel, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rodewijnazijn, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Insalata caprese

Ingrediënten:
basilicum, brood, burrata, kerstomaat, mozzarella, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Grove croutons

Ingrediënten:
brood, extra vierge-olijfolie en zuurdesembrood

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pittige gefrituurde kip

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, donkerbruine rietsuiker, druivenpitolie, ei, gerookt-paprikapoeder, hete saus, karnemelk, kip, kippendij, knoflook, komijn, koolzaadolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Alle recepten van Samin Nosrat