Bart van Olphen

We hebben 24 boeken van Bart van Olphen waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bart van Olphen? Registreren is gratis!

Boeken van Bart van Olphen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Bart van Olphen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinehussel

Ingrediënten:
aardappel, brood, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Kipper kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, ei, gember, kerrie, kippenbouillon, kipper, koriander, lente ui, papadums, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines à poêler

Ingrediënten:
boter, krieltjes, peterselie, sardines, sjalot en witte wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Crostini met sardines

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bakbanaan met krab en mangochutney

Ingrediënten:
bakbanaan, bieslook, bloem, cayennepeper, krabvlees, limoen, mangochutney, mayonaise, ui en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Ribeye met ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroen, knoflook, ribeye, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Pitabroodje met tonijn - aioli, ontbijtspek en avocado

Ingrediënten:
avocado, bosui, cherrytomaatjes, citroen, brood, grof zeezout, knoflook, mayonaise, olijfolie, ontbijtspek, pitabroodje, tonijn in blik, witte peper, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, gele paprika, grof zeezout, knoflook, mozzarella, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, sardines, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Bart van Olphen