Recept uit Aan tafel met Verdi:
E.G. Baur
We hebben één boek van E.G. Baur waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van E.G. Baur? Registreren is gratis!
Boeken van E.G. Baur
Recepten van E.G. Baur
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Polenta condita (Gekruide maisbrei)
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, maisgriesmeel, melk en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tortelli d'erbette *Tirtelli met spinazie-ricottavulling)
- Ingrediënten:
- basilicum, bladspinazie, dragon, marjolein, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Belga (Belgen)
- Ingrediënten:
- ei, karamelsaus, marasquin, sinaasappellikeur, slagroom en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- chocolade
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Involtini all'Emiliana (Kalfsrolletjes uit Emilia)
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, cognac, kalfslende, parmaham, parmezaanse kaas, rundvleesbouillon, salieblaadjes, selderijblad, spek, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Risotto con aspergi (Risotto met asperges)
- Ingrediënten:
- boter, groene asperges, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en witte wijn
- Keuken:
- Zuid afrikaans / Italiaans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane marinate
- Ingrediënten:
- aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, knoflook, reuzel en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sbrisulona parmese (Kruimeltaart uit Parma)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, hazelnoten en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tortelloni alla zucca (Pompoentortelli)
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen, salieblaadjes en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa rossa calda (Warme rode saus)
- Ingrediënten:
- chilipeper, gele paprika, olijfolie, rode paprika, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Bensone (Zegenbrood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, greinsuiker, melk en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Spalle cotta (Gekookte varkensham)
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, olijfolie en rauwe ham
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, jeneverbessen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie en salieblaadjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette di maiale brasate con salvia e pomodoro alla modenese (Gestoofde varkenskarbonade met salie en tomaten a la Modena)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haaskarbonade, plantaardige olie, salieblaadjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Spongata (Kersttaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Trippa alla parmigiana (Runderepens met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rozemarijn, runderpens, ui, vleestomaten, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Torta Nera (Zwarte taart)
- Ingrediënten:
- amandelen, bakpoeder, bloem, boter, cacao, eidooier, espresso, sassolino en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Asparagi alla parmigiana (asperges met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- groene asperge en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / samengestelde boter
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Insalata del maniscalco (Salade van de hoefsmid)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas en radicchio
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Frittata all'aceto balsamico (omelet met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, boter, olijfolie, parmezaanse kaas en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata