Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Haaievinnensoep

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gember, haaienvinnen, heldere bouillon, kipfilet, lente-uien, lichte sojasaus, magere achterham, maïsolie, marinade voor kipfilet, medium dry sherry, mosterd, reuzel, saus bij haaievinnensoep, shaoxing wijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Verpakte kip

Ingrediënten:
bamboe uit blik, chinese worstjes, gedroogde chinese champignons, kippenbout, koriander, maïsolie, marinade voor verpakte kip, peterselie en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Acht-schatten rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, gedroogde chinese rode dadels, gekonfijte kers, gekonfijte sinaasappelschil, krenten, maïsolie, reuzel, rodebonen-pasta, siroop, sojaolie, suiker, sukade, sultanarozijnen, water en witte kleefrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
pudding
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met visaroma uit Sichuan

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gember, hamlappen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rijstazijn, saus bij gebakken varkensvlees, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, varkensfricandeau, varkenslende, waterkastanje in blik, witte wijnazijn en muizenoortjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Alle recepten van Yan-Kit