Lucrèce Wellekens

We hebben 9 boeken van Lucrèce Wellekens waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Lucrèce Wellekens? Registreren is gratis!

Boeken van Lucrèce Wellekens

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Lucrèce Wellekens

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Thaise saus met groene kerrie

Ingrediënten:
arachideolie, citroenblaadjes, groene kerriepasta, groen pepertje, sesamolie, sojasaus, thaise basilicum en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, broodkruim, gevogeltelevers, knoflook, milde mosterd, mousse van foie gras, ontbeende kwartel, rauwe ham, roompastei van eend, sherryazijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Chutney van tomaten en paprika

Ingrediënten:
knoflook, laurier, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten en ui

Soort:
wild en gevogelte / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Risotto met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, paddestoel, gerookte eendenborst, gerookte ham van everzwijn, gerookt spek, gevogeltebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, sjalot, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Marinade met gember

Ingrediënten:
basterdsuiker, droge sherry, gember, knoflook, saké, sesamolie, sojasaus, ui en zout

Soort:
wild en gevogelte / marinade
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met mosterd

Ingrediënten:
boter, bruine roux, citroensap, milde mosterd, sjalot, tijm, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ganzenfilet met frambozen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, crème de cassis, frambozen, ganzenborst, gevogelteglace, olijfolie, poedersuiker, rode bessengelei, rode wijnazijn, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Stuffing USA

Ingrediënten:
boter, broodkruim, gevogelteglace, kalfsgehakt, kaneel, melk, salie, ui, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ossobuco van kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, laurier, olijfolie, stoofvlees van kalkoen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Marinade met knoflook

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, laurier, milde mosterd, olijfolie, tijm, water, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / marinade / azijn
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Bijgerecht uit Wild en gevogelte:

Gedroogde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, dragon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Forestièresaus

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, cantharellen, citroensap, eekhoorntjesbrood, gevogelteglace, magere room, parijse champignons, port, shiitakes, sjalot, slagroom, trompettes de morts, wildglace en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Alle recepten van Lucrèce Wellekens