Lucrèce Wellekens

We hebben 9 boeken van Lucrèce Wellekens waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Lucrèce Wellekens? Registreren is gratis!

Boeken van Lucrèce Wellekens

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Lucrèce Wellekens

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Witlofsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogelteglace, magere room, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Dragonsaus met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, dragon, gevogeltefond, gevogelteglace, magere room, slagroom, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Chutney met pruimen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, pijnboompitten, pruimen, sinaasappel, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / chutney
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Pekingeend met bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chinese noedels, gember, koriander, lente-ui, nam pla, pekingeend, peultjes, prei, rode spaanse pepertjes, sesamolie, steranijs, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Caesar salad op onze wijze

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, broodkorst, ijsbergsla, kipfilet, parmezaanse kaas, vinaigrette, veldsla, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Reebokzadel met ridderzwammen

Ingrediënten:
boter, citroensap, grootwild, magere room, reebokzadel, ridderzwammen, sjalot, slagroom, wildglace, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ganzenfilet met frambozen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, crème de cassis, frambozen, ganzenborst, gevogelteglace, olijfolie, poedersuiker, rode bessengelei, rode wijnazijn, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Roux

Ingrediënten:
bloem, boter en fond

Soort:
wild en gevogelte / bouillon / bindmiddel
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Lichte kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, gevogelteglace, golden delicious, granny smith, kerrie op olie, knoflook, magere room, mild kerriepoeder, olijfolie, slagroom, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Carpacciosaus

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, citroensap, dijonmosterd, eidooier, sjalot en tabasco

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, grootwild, hertenbout, hertenschouder, marinade met rode wijn, olijfolie, poedersuiker, port, rode bessengelei, rode wijn, veenbessen, wildglace, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Bijgerecht uit Wild en gevogelte:

Gedroogde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, dragon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, broodkruim, gevogeltelevers, knoflook, milde mosterd, mousse van foie gras, ontbeende kwartel, rauwe ham, roompastei van eend, sherryazijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Alle recepten van Lucrèce Wellekens