Patricia Pitisci

We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!

Boeken van Patricia Pitisci

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Patricia Pitisci

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ossobuco van kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, laurier, olijfolie, stoofvlees van kalkoen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoensneetjes met ham en salie

Ingrediënten:
gevogelteglace, kalkoenschnitzel, mascarpone, olie, parmaham, salie, san daniele ham, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Reebokzadel met ridderzwammen

Ingrediënten:
boter, citroensap, grootwild, magere room, reebokzadel, ridderzwammen, sjalot, slagroom, wildglace, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Pekingeend met bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chinese noedels, gember, koriander, lente-ui, nam pla, pekingeend, peultjes, prei, rode spaanse pepertjes, sesamolie, steranijs, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, ketchup, knoflook, rode wijn, ui, water, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met mosterd

Ingrediënten:
boter, bruine roux, citroensap, milde mosterd, sjalot, tijm, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Duifjes met erwten en dragon

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Coq au vin op onze wijze

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, gevogelteglace, jonge haan, rode bessengelei, rode wijn, roux, spek, spekblokjes, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Waterzooi op onze wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, braadkip, gevogelteglace, kervel, krielaardappelen, magere room, prei, rijstgriesmeel, slagroom, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ragout van hertenkalf op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, grootwild, hertenkalfbout, hertenkalfschouder, knoflook, magere room, mager gerookt spek, marinade met rode wijn, slagroom, ui, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Carpacciosaus

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, citroensap, dijonmosterd, eidooier, sjalot en tabasco

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Risotto met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, paddestoel, gerookte eendenborst, gerookte ham van everzwijn, gerookt spek, gevogeltebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, sjalot, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / wild en gevogelte
Alle recepten van Patricia Pitisci