Patricia Pitisci

We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!

Boeken van Patricia Pitisci

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Patricia Pitisci

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Fijne pastei van gevogeltelevers

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, gevogeltebouillon, gevogeltelevers, kervel, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Reebokzadel met ridderzwammen

Ingrediënten:
boter, citroensap, grootwild, magere room, reebokzadel, ridderzwammen, sjalot, slagroom, wildglace, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Caesar salad op onze wijze

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, broodkorst, ijsbergsla, kipfilet, parmezaanse kaas, vinaigrette, veldsla, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Wilde eend met perzikken

Ingrediënten:
boter, citroensap, frambozencompote, kleinwild, maïskiemolie, perzik, port, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, wilde eend, wildfond, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, peper, prei, soepkip, water, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met mosterd

Ingrediënten:
boter, bruine roux, citroensap, milde mosterd, sjalot, tijm, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Fazant met witlof en witte wijn

Ingrediënten:
boter, citroensap, dijonmosterd, fazant, kleinwild, knoflook, port, rode wijnazijn, sjalot, suiker, wildglace, witlof, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Waterzooi op onze wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, braadkip, gevogelteglace, kervel, krielaardappelen, magere room, prei, rijstgriesmeel, slagroom, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met kastanjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gevogeltebouillon, gevogeltegehakt, gevogelteglace, kalfsgehakt, kalkoenlever, kastanjepuree, kastanjes, kippenlever, melk, sjalot, spek, truffelsap, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Dragonsaus met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, dragon, gevogeltefond, gevogelteglace, magere room, slagroom, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Stuffing USA

Ingrediënten:
boter, broodkruim, gevogelteglace, kalfsgehakt, kaneel, melk, salie, ui, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Pekingeend met bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chinese noedels, gember, koriander, lente-ui, nam pla, pekingeend, peultjes, prei, rode spaanse pepertjes, sesamolie, steranijs, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Alle recepten van Patricia Pitisci