Jean-Christophe Rizet

We hebben één boek van Jean-Christophe Rizet waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean-Christophe Rizet? Registreren is gratis!

Boeken van Jean-Christophe Rizet

Recepten van Jean-Christophe Rizet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Royale van ganzenlever met carpaccio

Ingrediënten:
bourgondische truffel, crème fleurette, fleur de sel, ganzenlever, gelatine, kippenbouillon, piment d'espelette, rumpsteak, slagroom, walnootolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Kip met gestoofde seizoengroenten met roomsaus

Ingrediënten:
boter, doodstrompet, druivenpitolie, jeneverbes, kip, kippenbouillon, knoflook, koolraap, kruidnagel, laurier, olie, peper, pieds de mouton, piment d'espelette, prei, roomsaus, spruitjes, tijm, ui, witte truffel, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
fleur de sel, knoflook, olijfolie, suiker, tijmbloemen en tomaten

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Peterseliegelei

Ingrediënten:
bouillon, bourgondische truffel, gelatine, peterselie, sjalot en truffelsap

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Ontbijt / diner / voorgerecht uit De truffel:

Gekookt ei met mouillettes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, ei, fleur de sel, mousse met truffelsap, olijfolie, peper en zomertruffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomsaus

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fleurette, eendenleverterrine, gevogeltejus, madeira, slagroom, witte port en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Lichte kastanjebouillon met eendenlevertartaar

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eendenlever, fleur de sel, kastanje, kippenbouillon, noilly prat, olijfolie, peper, piment d'espelette, sjalot, slagroom, topinamboer, witte truffel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Paarse artisjokken

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, laurier, mignonettepeper, olijfolie, paarse artisjok, witte wijn, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Zoetzure sojasaus

Ingrediënten:
ketchup, piment d'espelette, sojasaus en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Pompoenvelouté met truffelroom

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, grof zeezout, knoflook, mascarpone, muskaatpompoen, nootmuskaat, slagroom, suiker, volle melk, witte ui, witte vermout, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Jean-Christophe Rizet