Sobanoedels met preispaghetti en lichtgebakken zalm en soja-sesamsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in Het spirelli kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vis
Bereidingstijd:
23 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus van bonensalade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Gepikkelde komkommer

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Ginger oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Rijstpasteitjes

Een recept uit  - Grillen