Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijksmuseum cookbook , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
The Rijksmuseum is launching a cookbook in which fifty typically Dutch ingredients, from potatoes to seaweed, form the basis of 160 dishes. There are stories and traditional recipes, and fifty top chefs and master patissiers from all over the country have been inspired to create their own dishes. Nine hundred illustrations from the Rijksmuseum’s collection provide a colourful historical culinary backdrop.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: boter, bouillon, cranberry, hazenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, milde azijn, ontbijtkoek, peper, pruimen, rode wijn, sleedoornbessen, spekblokjes, suiker, ui, venkel, verjus, zilverui, vossenbessen, wijnazijn en wortel
Keuken: Nederlands
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, knoflook, laurierblad, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, ui, wild, wildfond, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, dragonblad, ei, kastanjechampignon, lemoncurd, limoen, maïzena, olijfolie, pure chocolade, slagroom, suiker, taggiasche olijf, water en zure room
Keuken: Nederlands
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bakpoeder, boter, ei, eiwit, schenkstroop, tarwebloem, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Nederlands
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: azijn, ei, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, gist, melk, poedersuiker, roomboter, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: zoet / frituur / feestdagen
Ingrediënten: blanke amandelen, bloem, donkere rum, ei, hazelnoot, honing, kaneelpoeder, kristalsuiker, lichtbruine basterdsuiker, macadamianoten, melk, pistachenoten, roomboter, slagroom, tijm, vanillestokje en zout
Keuken: Nederlands
Soort: gebak/koek/taart/pudding
Ingrediënten: aardappel, andijvie, boter, melk, peper, spekblokjes en zout
Keuken: Nederlands
Soort: stamppot / aardappelgerecht
Ingrediënten: eidooier, maïzena, melk, slagroom, suiker en vanillestokje
Keuken: Nederlands
Soort: zoet / pudding / zuivel
1 notitie
Ingrediënten: mosterdzaad, peper, wittewijnazijn en zout
Keuken: Nederlands
Soort: condiment
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, poedersuiker, roomkaas, rozijn, sinaasappelrasp, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / groente
Ingrediënten: bosui, etivaz, prei, rode ui, wilde weidekaas en zuurdesembrood
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: ansjovis, grof zeezout en olijfolie
Keuken: Nederlands / Zweeds
Soort: inmaak / vis / pekel en marinades
Ingrediënten: aardappel, augurk, azijn, dille, ei, haring, kappertje, mayonaise, peper, ui, zout en zure room
Keuken: Nederlands
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: ansjovis op olie, basilicum, citroen, dragon, knoflook, mosterd, peper, pernod, spitskool, waterkers, zonnebloemolie en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: amandelpoeder, bloem, boter, cherrytomaten, citroenmelisse, ijswater, jeneverbes, kaneelsiroop, kardemompeul, korianderzaad, steranijs, suiker, vanillestokje, venkelzaad, water, witte basterdsuiker, yoghurt en zout
Keuken: Nederlands
Soort: zoet
Ingrediënten: bakpoeder, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, roomboter, speculaaskruiden, zeeuwse bloem en zout
Keuken: Nederlands
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ei, half-om-halfgehakt, mosterd, peper, roomboter, ui en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, garam masala, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, limoensap, mangochutney, paprika, ui, vis, visfilet, zeezout, zoete aardappel en zonnebloemolie
Keuken: Indiaas
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: azijn, bloemkool, cayennepeper, flespompoen, gemberpoeder, komkommer, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, nootmuskaat, rietsuiker, sperziebonen, water, zeezout en zilverui
Keuken: Brits
Soort: groente
Ingrediënten: boter, cranberry, kruidnagel, laurierblad, meiknollen, peper, peterselie, prei, sjalot, varkenskop, varkensnek, varkenspoten, wortels en zout
Keuken: Hollands
Soort: hartige hapjes / paté/terrine
Ingrediënten: aardappelpuree, bloem, boter, ei, olie, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: afkokers, bladselderij, hamschijf, laurierblad, peper, prei, rookspek, rookworst, selderijknol, spliterwten, varkenspoot, water en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bosui, boterroom, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, raapstelen en zout
Keuken: Nederlands
Soort: stamppot / aardappelgerecht
Ingrediënten: citroenrasp, ei, spaanse amandelen en suiker
Keuken: Nederlands
Soort: zoet / koek en gebak