Mit Anchovis gespickter Kabeljau uns gehobelte Steinpilze / Met ansjovis bestoken kabeljauw met geschaafd eekhoorntjesbrood

Je vindt dit recept op pagina 40 in Rezepte aus 40 jahren .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalbsfilet im Kräutermantel mit Steinpilzspätzle - Kalfsfilet in een kruidenmantel met eekhoorntjesbrood-spätzle

Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Kalfsbuletten mit Egerlingen uns Schafsgarbe - Kalfsgehaktballen met champignons en duizendblad

Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Kalbsgulasch mit Paprika, Pfifferlingen und Kartoffelpüree - Kalfsgoulash met cantharellen en aardappelpuree

Een recept uit  - Sauce schule

Paddenstoelensoep, romige

delicious. magazine - 2009-01