Borjúpaprikás

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 31 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Westfälisches Töttchen mit Petersilienpüree - Westfaalse ragout met peterseliepuree

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gestoofd kalfsvlees met tomaten en doperwten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Kalbsrahmgulasch - Kalfsroomgoulash

Een recept uit  - Deutsche Küche

Blanquette de veau

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek