Stroperspot - poacher´s pot
Een recept van Inge Kappert.
Je vindt dit recept op pagina 57 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Schots
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten
- duif
- fazant
- gerookte ham
- knol
- konijn
- meel
- peen
- rode wijn
- savooiekool
- verse peterselie
- salie
- verse tijm
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Rehrücken mit Zitronen-Waxholder-Sauce - Reerug met citroen-jeneverbessensaus
