Rijst met kip, artisjokken en oloroso - paella de pollo con alcachofas y oloroso
★
★
★
★
★
Een recept van P. Tryde en Sam & Sam Clark.
Je vindt dit recept op pagina 162 in Moro .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- paella / rijst / gevogelte
Ingrediënten
- artisjok
- calasparrarijst
- citroen
- kipfilet
- kippenbouillon
- knoflook
- nootmuskaat
- olijfolie
- oloroso sherry
- spaanse ui
- verse bladpeterselie
- zeezout
- zwarte peper
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Groentepaella met artisjokken en piquillopaprika´s

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Arroz de alcachofas con bacalao - Rijst met artisjokken en zoutevis

Groentepaella
