Toast met roquefort en walnoot

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 31 in Hapjes .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bruschetta met bleekselderij en blauwe kaas

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Hasselbacks

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Crostini met gorgonzola, marcarpone en marsala

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Geroosterd brood met appel en blauwe kaas

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!