Briochekrans met rozemarijn, saffraan en vacherin mont d’or
Je vindt dit recept op pagina 146 in delicious. magazine - 2014-13 .
- Gang:
- tussengerecht
- Soort:
- vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / brood en broodgerecht
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast
Gebakken brioche met rood fruit
Scallop Tartare
Brioche met peterselie
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!