Marijne Thomas

We hebben 3 boeken van Marijne Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Marijne Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Marijne Thomas

Recepten van Marijne Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Suikeramandelen

Ingrediënten:
amandelen, kaneel, suiker, water en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Volkorenspaghetti met paardenbloem

Ingrediënten:
chilipeper, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, volkorenspaghetti en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Gesmoorde savooiekool met noten

Ingrediënten:
gezouten boter, groentebouillon, hazelnoten, lente-uitjes, nootmuskaat, peper, roomboter, savooiekool, knoflook en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! 2 notities

Picknick / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Zoete aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelen, bakpoeder, boter, citroen, eieren, gemalen amandelen, griesmeel, poedersuiker, rum, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Noordzee-vissoep met knoflookbrood

Ingrediënten:
chilipeper, boter, gezouten boter, garnaal, harder, kerriepoeder, kervel, poon, preien, rode paprika, stokbrood, knoflook, uien, venkelknol, visbouillon, vleestomaten, witte wijn en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Pastinaakpoffers

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodjes, broodkruim, eieren, kerriepoeder, komijn, olijfolie, pastinaak, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Eierstich

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Maanzaadsoufflé

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, maanzaad, melk, poedersuiker, boter en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Berlijnse zabaglione met ricciarelli

Ingrediënten:
citroensap, eieren, eiwit, gelatine, gemalen amandelen, poedersuiker, kaneelpoeder, bakpoeder, vanille-extract, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
biscuitjes, chocolade, eierdooiers, noten, hazelnoten, melk, poedersuiker, rozijnen en rum

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Aardappelsoep met forel

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gerookte forel, kruidenbouillon, groentebouillon, peper, slagroom, tuinkers, uien, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Sperziebonensalade met pistachenoten

Ingrediënten:
citroensap, druivensap, kerstomaat, lente-uitjes, olijfolie, peper, peterselie, pistachenootjes, sperziebonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Marijne Thomas