Malu Simões

We hebben 3 boeken van Malu Simões waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Malu Simões? Registreren is gratis!

Boeken van Malu Simões

Recepten van Malu Simões

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Cannoli di radicchio e pere

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, extra vergine olijfolie, gerookte scamorza, knoflook, peer, radicchio, rode wijnazijn, sjalot, taleggio, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Aubergine 'alla Siciliana'

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, pijnboompitjes, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijn, suiker en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Docinhos di coco

Ingrediënten:
boter, cacao, chocoladehagelslag, ei, kokosnoot, kokosrasp, kruidnagel, pruimen, vanillestokje en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Pasticcio di melanzane

Ingrediënten:
aubergine, ei, extra vergine olijfolie, kappers, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie en scamorza

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Strudel di zucchine

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, ricotta, room en taleggio

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Ciabatta

Ingrediënten:
gist, hazelnoot, kikkererwtenmeel, maïsmeel, manitoba-meel, rijstebloem, rijstemeel, rozijn en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Torta sacher

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, bakpoeder, bloem, cacao, ei, fijne tafelsuiker, pure chocolade, room, vanillemerg en zonnebloemolie

Keuken:
Oostenrijks / Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Riso alla orientale

Ingrediënten:
basmatirijst, bladpeterselie, boter, bruine basterdsuiker, doperwt, extra vergine olijfolie, gemberwortel, ghee, groene paprika, groentebouillon, kerrie, knoflook, komijnzaad, koriander, langkorrelrijst, munt, olijfolie, paneer, sesamzaad, sjalot, tomaat, ui, venkelpoeder en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Crostatine di mandorle

Ingrediënten:
00-meel, amandel, bakpoeder, boter, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker en limoncello

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Tiramisu

Ingrediënten:
brosse amandelbiscuits, cacao, ei, espresso, grand marnier, kristalsuiker, lange vingers, marasquin, marsala, mascarpone, pavesini biscuit, poedersuiker, pure chocolade en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Panini

Ingrediënten:
bieslook, gist, kappers, knoflook, majoraan, manitoba-meel, oregano, pecorino, pijnboompitjes, pompoenpitten, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpuree, walnoten, zongedroogde tomaat, zonnebloempitten en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Pere cotte al vino bianco

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, citroenschil, doyenne du comice peer, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagel, sinaasappelschil en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Budino al cocco con salsa di prugne

Ingrediënten:
citroen, fijne tafelsuiker, gedroogde pruim, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, room, sojamelk, sojaroom en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Tomatenmengsel

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, knoflook en oregano

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, azijn, bladpeterselie, bleekselderijblad, citroensap, groene olijven, kappers, knoflook, mayonaise, mosterd, sjalot, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Rustici alla ricotta

Ingrediënten:
00-meel, boter, citroenrasp, eidooier, parmezaanse kaas, ricotta, scarmoza, soezenbeslag en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Malu Simões