Niki Segnit

We hebben 5 boeken van Niki Segnit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Niki Segnit? Registreren is gratis!

Boeken van Niki Segnit

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Niki Segnit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Picada

Ingrediënten:
amandelen, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Chocoladetaart met kardemom

Ingrediënten:
boter, cacao, crème fraîche, kardemompeulen, pure chocolade, slagroom en zoete taartbodem

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Shogayaki

Ingrediënten:
gember, mirin, olie, sojasaus en varkensvlees

Keuken:
Japans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met bramen

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, amandel, lichtbruine basterdsuiker en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gado-gadosaus

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, chilipeper, gebakken uitjes, ei, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, kroepoek, lente-ui, limoensap, palmsuiker, pinda’s, sjalot, sojasaus, sperziebonen, taugé, tofu en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit De Smaakbijbel:

Citronelle-ratafia

Ingrediënten:
citroenschil, cognac, kaneel, korianderzaad en suikerstroop

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Som tam

Ingrediënten:
granny-smithappels, kerstomaat, limoensap, pinda’s en slasaus van limoen en ansjovis

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Perzikcobbler met bramen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bramen, ei, melk, perziken, piment en suiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamskhoresh met rabarber

Ingrediënten:
arachideolie, boter, granaatappelsiroop, lamsvlees, munt, peterselie, rabarber, saffraan, ui en water

Keuken:
Iraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Noedels met broccoli en knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, donkere sojasaus, ei, fijne eiernoedels, knoflook, lichte sojasaus, oestersaus, suiker, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Niki Segnit