David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mersimek köftesi - Rode linzenballetjes

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroen, fijne bulgur, gedroogde rode linzen, komijnpoeder, lente-ui, olijfolie, paprikapuree, plantaardige olie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Çatal - Vorkkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen mahleb, nigellazaad, olijfolie, wit sesamzaad en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

vTulumba - Ottomaanse donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Koç yumurtasi - Ramstestikels

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Midye dolma - Gevulde mosselen van de straatventer

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, citroen, dille, kaneelpoeder, kortkorrelige rijst, krenten, mosselen, olijfolie, paprikapuree, pijnboompitten, plantaardige olie, tomaten, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

yoghurtsaus

Ingrediënten:
sumak, tahin en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Rucolasalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn en rucola

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Saladekebabs

Ingrediënten:
granaatappelmelasse, groene puntpaprika, knoflook, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder, sjalotten, tomaten en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Marito

Ingrediënten:
granaatappellikeur, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, granaatappelsap, limoen, munt, spuitwater en witte rum

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Alle recepten van David Dale