G. Malouf

We hebben 3 boeken van G. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van G. Malouf

Recepten van G. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Sis Kebab

Ingrediënten:
cacik, lamsvlees, nootmuskaat, olijfolie, piment, platbrood en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met kaas

Ingrediënten:
dragon, ei, frituurolie, olijfolie, ui, yufkavellen en zachte geitenkaas

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Konijnkebabs in slabladeren

Ingrediënten:
botersla, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, konijnenpoot, luchtige fetadipsaus, olijfolie, scherp paprikapoeder, trostomaat en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Lavoshcrackers

Ingrediënten:
boter, dillezaad, ei, karwijzaad, kristalsuiker, maanzaad, melk, sesamzaad en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Pilavtaart

Ingrediënten:
amandelen, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, pistachenoten, sjalot, tijm, ui, witte peperkorrels en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaat-granaatappeldressing

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Baharat

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, kaneel, mild paprikapoeder, nootmuskaat en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, dragon, milde turkse rode chilipeperpasta, mild paprikapoeder, olijfolie, pekmez, trostomaten, ui, water en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Döner kebab van eend

Ingrediënten:
eendenpoot, kaneel, knoflook, kruidensalade, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olijfolie, piment, platbrood, rode chilipeper, scherp paprikapoeder en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Cacik

Ingrediënten:
citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, komkommer en munt

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met spinazie en kaas

Ingrediënten:
eidooier, kashkavalkaas, knoflook, melk, sjalot, spinazie, witte peper en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Gedroogdevruchtencompote

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde abrikozen, gedroogde wilde vijgen, kaneelstokje, kardemompeul, krenten, kristalsuiker, kruidnoten, sinaasappelschil, water en zuurbessen

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Vissoep met venkel en raki

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnalen, kikkererwten, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, prei, raki, rode chilipepers, rode mul, specerijenmix voor zeevruchten, tomaten, ui en venkel

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Kruidensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, munt, olijfolie, rode ui en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Bulgurpilav met artisjokken, zuurbessen en gefrituurde mosselen

Ingrediënten:
artisjokken, bier, dille, gedroogde munt, grove bulgur, ijsklontjes, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalotje, tarwebloem, trostomaat, zelfrijzend bakmeel, zuiverginszout en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Turlu groentepotje

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, artisjokharten, aubergine, bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, courgette, ingemaakte groene pepers, kaneel, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, olijfolie, piment, rode puntpaprika, rode ui, suiker, trostomaten en wortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pistachenoten-halva-ijs

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kristalsuiker, pistachehalva, pistachenoten, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Alle recepten van G. Malouf