J. Lew

We hebben één boek van J. Lew waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lew? Registreren is gratis!

Boeken van J. Lew

Recepten van J. Lew

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken Thaise mie - pad thai

Ingrediënten:
bananenbloem, ei, gedroogde garnaal, gedroogde ongezouten koolraap, knoflook, kratiem, limoen, ma-kaam piag, nam pla, olie, paprikapoeder, pinda, rijstmie, sen lek, suiker, tamarindesap, taugé, thaise vissaus, tofu en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige pijlinktvis - pla muk pad ped

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, inktvis, knoflook, komkommer, kratiem, maïzena, nam pla, olie, sojasaus, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, witte peper, witte wijn en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, kha, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komijnpoeder, kratiem, ma-khue puang, nam pla, piew ma-grood, prik chee fa daeng, prik khee noo, raak pak chee, rode chilipeper, bergamotschil, sjalot, suiker, ta krai, thaise aubergine, thaise vissaus, verse basilicum en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Makreel met garnalenpastasaus - nam prik pla too

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalenpasta, gele chilipeper, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, limoensap, ma-khue puang, makreel, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa daeng, prik khee noo, rode chilipeper, thaise aubergine, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
frituur / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalenpasta dipsaus - nam prik goong siap

Ingrediënten:
broccoli, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, peultjes, prik khee noo, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bananenblad, basilicum, courgette, eierdooier, eiwit, groene thaise chilipeper, kokosmelk, kokosroom, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, prik chee fa, sla, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, verse koriander en witvisfilet

Keuken:
Thais
Soort:
stomen / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai worst - sai oua

Ingrediënten:
bai pak chee, citroengras, galangapoeder, gapi, garnalenpasta, groene peperkorrels, groene thaise chilipeper, kha pon, knoflook, kratiem, limoensap, prik khee noo, sjalot, ta krai, varkensgehakt, verse koriander, worstvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kerrie - gaeng hang lay

Ingrediënten:
citroengras, gapi, garnalenpasta, gele bonensaus, gember, groene chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, ma-kaam piag, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa haeng, rundvlees, ta krai en tamarindesap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / tussengerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met zoete kerriesaus - kanom jeen nam prik

Ingrediënten:
bananenbloem, bergamotvruchten, garnalen, gedroogde thaise chilipeper, knoflook, kokosmelk, kratiem, lente-ui, limoensap, ma-grood, moeraskool, mungbonen, nam pla, nam prik gaeng ped, prik khee noo haeng, rode kerriepasta, spinazie, suiker, tarwemie, thaise vissaus en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / feestdagen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde kerrieschotel - gaeng hoh

Ingrediënten:
bamboescheuten, cellofaanmie, geelwortel, gele bonensaus, ingelegde amsoi, kerriepoeder, kip, knoflook, kratiem, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, sperziebonen, strochampignon, tao jeow, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, varkensvlees en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees / gevogelte
Alle recepten van J. Lew