J. Lew

We hebben één boek van J. Lew waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lew? Registreren is gratis!

Boeken van J. Lew

Recepten van J. Lew

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde vissoep - poh taek

Ingrediënten:
bergamotblad, citroengras, clams, galanga, groene chilipeper, kha, krabben, limoensap, mosselen, nam pla, oesterzwammen, pijlinktvis, prik chee fa, prik khee noo, rauwe ongepelde garnalen, ta krai, thaise chilipeper, thaise vissaus, water en witte visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Zwarte chilipasta - nam prik pow

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gedroogde groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, nam pla, prik chee fa haeng, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tamarindesoep - gaeng om pla chon

Ingrediënten:
gapi, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, knoflook, kratiem, ma-kaam piag, moeraskool, nam pla, prik chee fa haeng, rode poon, sjalot, spinazie, suiker, tamarindesap, thaise vissaus, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mosselpannekoeken - hoi taud

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, lente-ui, mosselen, nam pla, olie, taugé, thaise vissaus, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met rijst - khao moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, braadvocht, bruine basterdsuiker, ingemaakte chilipeper, jasmijnrijst, khao suay, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, maïzena, olie, pinda, prik dong, rode kleurstof, sojasaus, varkensvlees, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, kha, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komijnpoeder, kratiem, ma-khue puang, nam pla, piew ma-grood, prik chee fa daeng, prik khee noo, raak pak chee, rode chilipeper, bergamotschil, sjalot, suiker, ta krai, thaise aubergine, thaise vissaus, verse basilicum en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige pijlinktvis - pla muk pad ped

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, inktvis, knoflook, komkommer, kratiem, maïzena, nam pla, olie, sojasaus, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, witte peper, witte wijn en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken Thaise mie - pad thai

Ingrediënten:
bananenbloem, ei, gedroogde garnaal, gedroogde ongezouten koolraap, knoflook, kratiem, limoen, ma-kaam piag, nam pla, olie, paprikapoeder, pinda, rijstmie, sen lek, suiker, tamarindesap, taugé, thaise vissaus, tofu en verse bieslook

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete schelpen - krong kraeng grob

Ingrediënten:
bai pak chee, bloem, ei, frituurolie, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam pla, nam taan peep, natriumbicarbonaat, olie, palmsuiker, raak pak chee, suiker, thaise vissaus, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokante vis met chilisaus -- pla rad prik

Ingrediënten:
bai horapa, bai pak chee, bloem, frituurolie, groene paprika, knoflook, kratiem, nam pla, olie, rode paprika, suiker, thaise vissaus, ui, verse basilicum, verse koriander, vis en witte rijstwijn

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Makreel met garnalenpastasaus - nam prik pla too

Ingrediënten:
frituurolie, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalenpasta, gele chilipeper, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, limoensap, ma-khue puang, makreel, nam pla, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa daeng, prik khee noo, rode chilipeper, thaise aubergine, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
frituur / vis
Alle recepten van J. Lew