P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Thailand, een culinaire reis

authentieke recepten uit de regionale keukens

Een boek van P. Poladitmontri en J. Lew

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Thailand, een culinaire reis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

verrukkelijke recepten.
wel drukfout in mijn uitgave. krab met prei en knoflook staat er letterlijk 2 x in op blz 104 en 106

- meer dan 6 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Thailand, een culinaire reis

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Viskoekjes - taud man pla

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, basilicum, bergamotblad, ei, frituurolie, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, natriumbicarbonaat, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en witte visfilet

Keuken:
Thais
Soort:
frituur / vis
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Panaeng kerriepasta - nam prik panaeng

Ingrediënten:
citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, gedroogde groene thaise chilipeper, kha, knoflook, korianderzaad, kratiem, piew ma-grood, prik chee fa haeng, bergamotschil, sjalot, ta krai, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mungbonen in bananenblad - kanom tien

Ingrediënten:
bananenblad, gedroogde mungbonen, kleefrijstebloem, knoflook, korianderwortel, kratiem, nam taan peep, olie, palmsuiker, raak pak chee, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
peulvruchten / stomen / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Knapperige mie - mee grob

Ingrediënten:
azijn, bai pak chee, ei, knoflookpickle, kratiem dong, lente-ui, olie, rijstmie, rode paprika, sen lek, suiker, tofu, tomatenpuree, verse bieslook, verse koriander en zout

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zeebanketsalade - yam po taek

Ingrediënten:
bai ma-grood, bergamotblad, chinese sla, citroengras, clams, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, limoensap, mosselen, nam pla, nam prik pow, pijlinktvis, prik khee noo, sla, suiker, ta krai, thaise vissaus, witte visfilet en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoete lever - tap waan

Ingrediënten:
citroengras, gemalen chilipeper, groente, kleefrijst, limoensap, nam pla, prik khee noo pon, runderlever, sjalot, ta krai, thaise vissaus en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
orgaanvlees
Toon alle 221 recepten in dit boek