Sergio Vasquez

We hebben één boek van Sergio Vasquez waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sergio Vasquez? Registreren is gratis!

Boeken van Sergio Vasquez

Recepten van Sergio Vasquez

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Tuinbonen met ham - habas con jamón

Ingrediënten:
ei, fino sherry, knoflook, olijfolie, serranoham, ui, verse marjolein, verse tuinbonen, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gemarineerde olijven

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, groene olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, zoet paprikapoeder en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurierblad, prei, ui, verse dille, verse kervel, visgraten en witte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Hartige gehaktballetjes albóndigas

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneel, knoflook, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, tomaatblokjes, ui, varkensgehakt, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Octopus op Galicische wijze

Ingrediënten:
babyoctopus, citroen, laurierblad, olijfolie, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Salade van geroosterde groenten - escalivada

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Lentegroenten - menestra de verduras

Ingrediënten:
demi creme fraiche, jonge wortel, knoflook, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, sjalot, tuinbonen, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde sint-jakobsschelpen - vieiras de Vigo

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Mosselen met vinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, milde olijfolie, mosselen, pimiento uit blik, sherry fino, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Tonijnflapjes empanadillos de bonito

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, kruimeldeeg, olijfolie, pimiento uit blik, tomaat, tomatenketchup, tonijn, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Sergio Vasquez