Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

De verse Spaanse keuken

Een boek van Sergio Vasquez

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over De verse Spaanse keuken

Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De verse Spaanse keuken

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Andalusische gazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, komkommer, lichte basterdsuiker, olijfolie extra vergine, rode paprika uit pot, rode ui, rodewijnazijn, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gevulde pijlinktvis - calamares rellenos

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, kaneel, lente-ui, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurierblad, prei, ui, verse dille, verse kervel, visgraten en witte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Ingelegde makreel - caballa en escabeche

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurierblad, makreelfilet, olijfolie, rode ui, verse bladpeterselie, oregano, wittewijnazijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gevuld kip - pollo relleno

Ingrediënten:
bladpeterselie, chorizo, citroenrasp, citroensap, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, varkensgehakt, oregano, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde garnalen met romesco gambas conromesco

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, gemalen amandelen, knoflook, olijfolie, rode paprika, rodewijnazijn, tijgergarnalen, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Salade van geroosterde groenten - escalivada

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gerimpelde aardappelen papas arrugadas

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde rode peper, groene peper, knoflook, komijnzaad, nieuwe aardappel, olijfolie, pimiento uit blik, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren met groenten piperada

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, donkere basterdsuiker, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaatblokjes, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Mosselen met vinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, milde olijfolie, mosselen, pimiento uit blik, sherry fino, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 84 recepten in dit boek