Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsoep - pancotto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Napolitaanse ricottakoek - pastiera napoletana

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte zuidvruchten, harde tarwegries, kaneel, magere melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, rozijnen en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met erwten - risi e bisi

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, doperwten, kippenbouillon, parmezaanse kaas, ui, verse peterselie, vialone rijst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lamsragout - pignata di pecora

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pecorino, peper, tomaat, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Claudia Piras