Claudia Piras

We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Piras

Recepten van Claudia Piras

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Broodsoep - pancotto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, ei, extra vergine olijfolie, groente, knoflook, laurierblad, oud brood, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Napolitaanse ricottakoek - pastiera napoletana

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte zuidvruchten, harde tarwegries, kaneel, magere melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, rozijnen en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Platte kerstkoeken - zelten

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Aardappelen met selderij - patate e sedano

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brood, gedroogde peperoncino, knoflook, olijfolie, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Ingrediënten:
bloem, caciocavallo, ei, jus, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, rundergebraad, tarwegriesmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazieballetjes - strangolapreti

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, melk, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, spinazie, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Pompoenrisotto - risotto alla zucca

Ingrediënten:
arborio-rijst, boter, groentebouillon, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, risotto, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Alle recepten van Claudia Piras