Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Fondue uit het Aosta-dal - fonduta valdostana
- Ingrediënten:
- boter, brood, champignon, eierdooier, fontina, melk, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / kaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben één boek van Claudia Piras waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Piras? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Drinken uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Culinaria Italia: