Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boekweitkorrels, gedroogde witte bonen, kikkererwten, olijfolie, zout, zuiveringszout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, gekonfijte vruchten, olie, poedersuiker, ricotta en sinaasappel
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, mortadella, oud brood, peper, spek, tuinbonen, uien en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: aubergine, bloem, macaroni, olijfolie, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, ricotta, spinazie, tomatensaus en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: boter, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en risotto
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, poedersuiker, suiker en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, citroen, ei, kalfskotelet, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oregano, peper, tomaat, ui, verse peterselie, zeevis, zeevruchten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, siciliaanse schapenkaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fontina, maïsgriesmeel, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: bloem, broodkruim, mozzarellabolletjes, plantaardige frituurolie, saffraandraadjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / frituur / kaas
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, ricotta, salami, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: droge witte wijn, harder, olijfolie extra vergine, peper, rodewijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eierdooier, lange vingers, likeur, melk, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, verse munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, gezeefde tomaten, kalfslapjes, olijfolie, peper, rode wijn, ui, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, boter, gedroogde bonen, kool, peperoncino, reuzel, varkensspek en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, doorregen spek, gedroogde peperoncino, knoflook, pecorino, penne, peper, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, boter, kalfsvlees, parmaham, peper, room, varkensvlees, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, laurierblad, meerforelfilet, peper, ui, verse peterselie, wittewijnazijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548