Culinaria Italia
Italiaanse specialiteiten
We hebben 396 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria Italia , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het “land waar de citroenen bloeien” was ook voor Goethes tijd al een fascinerend reisdoel. De rijke cultuur en het afwisselende landschap van Italië hebben kunstenaars en schrijvers voortdurend aangetrokken en geïnspireerd. Sinds de tijd van de vormingsreizen naar de klassieke plaatsen op het Apenijnse schiereiland hebben steeds meer toeristen hun liefde voor dit land ontdekt. De ars vivendi van zijn temperamentvolle bewoners heeft naast de cultuurschatten een blijvende indruk achtergelaten. Inmiddels is de eenvoudige en tegelijk fantasierijke Italiaanse keuken een onderdeel van het leven van ontelbare Italië-bezoekers geworden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Italia
Een greep uit de 396 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, gedroogde paddestoelen, geweekte stokvis, knoflook, pijnboompitten, tomatensaus, ui, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, brood, gedroogde bonen, knoflook, pecorino, salsiccia, savooiekool, tomaat, ui, varkenspoot, verse dille, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, pecorino, peper, suiker, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: boter, carnarolirijst, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risotto, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: bittere amandelen, bloem, eiwit, suiker en zoete amandelen
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / zoete hapjes
Ingrediënten: bloem, droge marsala, extra vergine olijfolie, kalfsschnitzel, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, linzen, peper, peperoncino, rozemarijn, salie, selderijblad, varkenspoot, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, peper, pizzadeeg, tomaat, venusmosselen en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten: boter, buikspek, ei, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peper, spaghetti en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: knoflook, spek, verse rozemarijn, wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Toscaans / Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, engelse mosterdpoeder, olijfolie, rode ui, sinaasappel, venkelknol, walnoten, witte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eierdooiers, harde tarwegries, melk en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene paprika, kappertjes, pecorino, pittadeeg, tomaat, verse basilicum en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra droge vermout en gin
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: amandel, bloem, cactusvijg, citroensap, druivensap, gesuikerde sinaasappelpartjes, kaneelstokje, maïzena en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, room, verse peterselie, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, eieren, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, salsicce, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, extra vergine olijfolie, kalfsfricandeau, knoflook, peper, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: anijslikeur, bloem en honing
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: ansjovis, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 396 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833111389
ISBN10
3833111380
Andere uitgaven
9783833134548