Ruprecht Stempell

We hebben één boek van Ruprecht Stempell waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ruprecht Stempell? Registreren is gratis!

Boeken van Ruprecht Stempell

Recepten van Ruprecht Stempell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bloemkool met pasta - cavolfiore e pasta

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bijgerecht uit Culinaria Italia:

Walnotensaus - salsa di noci

Ingrediënten:
boter, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, room, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met sardientjes - pasta con le sarde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, spaghetti, ui, venkel, verse sardientjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Salade van zeevruchten - insalata di mare

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Krakelingen - ciaramicola

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eiwit, grofkorrelige suiker, poedersuiker, reuzel, suiker en gist

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Alle recepten van Ruprecht Stempell