Maroeska Metz

We hebben 3 boeken van Maroeska Metz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Maroeska Metz? Registreren is gratis!

Boeken van Maroeska Metz

Recepten van Maroeska Metz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Zwitserse notentaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, ei, hazelnoten, rietsuiker, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Ricottataart

Ingrediënten:
bloem, boter, cottage cheese, courgette, ei, mozzarella, oude kaas, parmezaanse kaas, prei, ricotta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Notenbrood

Ingrediënten:
brood, hazelnoten, speltbloem, suiker, gist, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bittere amandelen, bittere chocolade, boter, ei, suiker, vanillesuiker, walnoten en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Muhammara

Ingrediënten:
boterhammen, citroensap, granaatappel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode puntpaprika, walnoten en zout

Keuken:
Syrisch
Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Gevulde appel

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, eidooier, kaneel, suiker en zure appel

Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Kippensoep

Ingrediënten:
bladselderij, foelie, kip, kippenbouten, laurier, peper, prei, saffraan, spaghettini, ui, vermicelli, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Bramenijs

Ingrediënten:
ahornsiroop, bramen, honing, mascarpone, suiker, vanillesuiker en water

Soort:
vegetarisch / roomijs
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza marinara

Ingrediënten:
knoflook, oregano, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pizza
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Palačinke

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Lente-uitjes pesto

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, olijfolie, oude hollandse kaas, parmezaanse kaas, pecannoten, peper, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Schorsenerengratin

Ingrediënten:
bloem, kaas, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peper, schorseneren en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Maanzaadtaart

Ingrediënten:
amandelen, bittere amandelen, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, maanzaad, poedersuiker en rietsuiker

Keuken:
Orientaals / Midden-Europees / Oost-Europees
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza cipolla

Ingrediënten:
knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

High tea uit Hoe dan?!:

Scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, clotted cream, ei, jam, karnemelk, kefir, mascarpone, rietsuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, roomboter, selderij en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Pompoensoep, vegan

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, havermelk, komijn, olijfolie, peper, pompoen, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Lamsbout met dadels

Ingrediënten:
boter, dadels, kaneel, lamsbout, peper en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Tzatziki

Ingrediënten:
dille, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, peper, peterselie, volle yoghurt, walnoten en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / saus
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza funghi

Ingrediënten:
mozzarella, paddestoel, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pizza
Alle recepten van Maroeska Metz