Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Schaaldierenjus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kippenfond, knoflook, knolselderij, langoustinekoppen, noilly prat, plantaardige olie, prei, rode chilipeper, sambal maison, ui, venkelknol, witte port, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / nagerecht uit Baru Belanda:

Lapis legit - Spekkoek

Ingrediënten:
anijsblokjes, ei, kaneel, kardemomzaad, kristalbloem, kruidnagelpoeder, margarine, nootmuskaat, vanillesuiker en witte basterdsuiker

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Paneer

Ingrediënten:
bloem, ei, paneermeel en panko

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokosgel

Ingrediënten:
agar agarpoeder, citroenblad, citroengras, kokosmelk en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Krokante acar

Ingrediënten:
acar, glucose, isomaltose en suiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Inktvisringen betawi

Ingrediënten:
knoflook, peper, pijlstaartinktvis, plantaardige olie, rijstmeel, tapiocameel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Acar bij ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, javaanse suiker, kaneelstokje, laurierblad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Bebek tanah - Eend in klei

Ingrediënten:
bambulianen, bananenblad, bumbu bali, cassaveblad, chamotteklei, citroenblaadjes, kokosmelk, palmblad, salamblad en tamme eend

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokossaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, geelwortel, gemberpoeder, knoflook, kokosolie, komijnzaad, korianderzaad, rijstebloem, rode chilipeper, santen en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gastrique voor hollandaise van betutu

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, kentjur, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, nootmuskaat, rawit, salamblaadjes, sjalot en witte wijn

Keuken:
Indonesisch / Hongaars
Alle recepten van Pascal Jalhay