Gilles Pudlowski

We hebben één boek van Gilles Pudlowski waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gilles Pudlowski? Registreren is gratis!

Boeken van Gilles Pudlowski

Recepten van Gilles Pudlowski

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Zoenen - les baisers

Ingrediënten:
arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser tulband - kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, ei, instantgist, kirsch, melk, poedersuiker, rozijnen, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Ontbijt / brunch uit Frankrijk koken en reizen:

Zoet brood - pastis landais

Ingrediënten:
anijslikeur, bloem, boter, citroenrasp, ei, instantgist, oranjebloesemwater, vanille-essence, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde karper - carpe farcie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, karper, knoflook, ontbijtspek, oud brood, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Varkensvleespasta - rillettes

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gesmoord rundvlees met ansjovis - broufado

Ingrediënten:
ansjovis, arrowroot, bouquet garni, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappers, knoflook, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijnazijn, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Gilles Pudlowski