Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cointreau, ei, melk, peer, rode bessengelei, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: armagnac, crème fraîche, knoflook, konijn, olie, peper, pruimedant, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: armagnac, eendenlever, peper, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, stevige appel, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, boter, melk, nootmuskaat, prei, stokbrood, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aardappelmeel, citroenrasp, ei, patentbloem, poedersuiker, vanille-essence en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: maïsmeel, peper, reuzel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, laurierblad, mager rookspek, olie, peper, pruimedant, salie, sjalot, varkensfilet, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: brood, melk, mosselen, olijfolie, peper, spinazie, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, boon, boter, donkere rum, ei, eierdooier, gemalen amandelen, melk en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / feestdagen
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: broccio, knoflook, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, ronde courgette, verse basilicum, wit broodmeel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, coquille, droge witte wijn, peper, sjalot, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672