Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, citroen, crème fraîche, ei, eierdooier, franse kwark, slagroom, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, crème fraîche, flageolets, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ei, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: citroensap, ei, suiker, vanillestokje, volle melk en water
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: arachideolie, artisjok, aubergine, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, melk, olijfolie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente / frituur
Ingrediënten: eiwit, poedersuiker, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bier, boter, bouquet garni, droog broodkruim, laurierblad, peper, suiker, ui, varkensrug, varkensschouder, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, jonge sperziebonen, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bosui, courgette, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: gedroogde krenten, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, stevige aardappel, tomaat, ui, zout en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, gezouten boter, peper, snijpeterselie, tong en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672