Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, ei, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: broodkruim, gezouten boter, grof zeezout, peper, ui en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kastanje, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: artisjokken, citroen, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, ui, verse tijm, violetartisjok, water, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, kalfskotelet, peper, rinse appel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, knoflook, kokkel, oud brood, peper, sjalot en snijpeterselie
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, laurierblad, mager rookspek, olie, peper, pruimedant, salie, sjalot, varkensfilet, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: arrowroot, boter, brandy, buikspek, champignon, citroensap, klapstuk, marc de bourgogne, olie, peper, rode bourgogne, runderstoofvlees, sukadestuk, water, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, boter, bouquet garni, haricots à écosser, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: boter, crème fraîche, gedroogde paddestoelen, girolles, kippenlever, parelhoen, parelhoenlever, peper, port, sjalot, slagroom, verse dragon, verse peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672