Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, donkerbruine basterdsuiker, klapstuk, laurierblad, olie, peper, pittige mosterd, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, volkorenbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: armagnac, eendenborst, knoflook, olijfolie, peper, verse tijm, walnoten, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bosui, citroen, olijfolie, ontbijtspek, paarse artisjok, peper, sjalot, vers bonenkruid, verse tijm, verse tuinbonen, violet poivrade artisjok, water en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: ganzenvet, knoflook, peper, snijpeterselie, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: broccio, knoflook, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, ronde courgette, verse basilicum, wit broodmeel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, bloemkool, ei, eierdooier, jonge prei, artisjok, knoflook, kokkel, oester, olijfolie, peper, schelpdieren, scherpe mosterd, sperziebonen, venusschelp, worteltjes, wulken, zeeslak, zout en vis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge cider, garnalen, grof zeezout, peper, steurgarnalen en volkorenbrood
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, stevige aardappel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde krenten, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, stevige aardappel, tomaat, ui, zout en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bouquet garni, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurierblad, makreel, peperkorrel, piment, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bot, boter, champignon, crème fraîche, droge cider, griet, peper, platvis, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: basterdsuiker, boter, ei, kastanje en vanillesuiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672