Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, lamsschouder, peper, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: boerenbrood, cognac, gezouten ansjovis, olijfolie, jonge knoflook, kappertjes, mosterd, roggebrood, peper en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vis
Ingrediënten: droge witte wijn, laurierblad, mager rookspek, olie, peper, pruimedant, salie, sjalot, varkensfilet, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: armagnac, eendenlever, peper, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, boter, eierdooier, kastanje, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kerriepoeder, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, eierdooier, knoflook, olijfolie, spinazie, ui, venusschelp en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: buikspek, cognac, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, kruidnagel, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, rode côte du rhône, rode wijn, snijpeterselie, ui, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: abrikozenjam, bladerdeeg, eierdooier en melk
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, kalfsfricandeau, kippenbouillon, laurierblad, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bouquet garni, brood, ei, ganzenvet, gruyère, jonge knoflook, laurierblad, salie, tijm, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: aardbei, crème fraîche, eiwit, framboos, rode bes, rode vruchtensaus, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Ingrediënten: bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: droge witte wijn, kappers, knoflook, konijn, laurierbladeren, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zoute zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode côte du rhône, rode wijn, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sinaasappelschil, sukadestuk, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672