Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hutspot à la Maroc

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, koriander, lamskotelet, olijfolie, peper, spaanse peper, ui, wortel, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Marokkaans / Hollands
Soort:
stamppot / lamsvlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, homemade mix voor chocoladecake, jam, nootjes en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ovenschotel met gehakt en perziken

Ingrediënten:
aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, pikante paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Makreel met kokos

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, gember, kerriesaus, kokosrasp, koriander, makreel, sambal, tomaat en yoghurt

Keuken:
Internationaal / Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kalfsrolletjes met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, eidooier, gedroogde tomaat, sla, kalfsschnitzel, kappertjes, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Alle recepten van Gerhard Witteveen