Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kip voor pom

Ingrediënten:
ketjap manis, kipfilet, kippenbout, knoflook, maggiblokjes, margarine, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ovenschotel met gehakt en perziken

Ingrediënten:
aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pom met kip

Ingrediënten:
groene banaan, kip, kokosmelk, maggiblokjes, piccalilly, pomtayer, selderij, suiker en witte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Lamsbout

Ingrediënten:
geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Saltimbocca van vis

Ingrediënten:
ardenner ham, pangafilet, parmaham, salie, schwarzwalder ham, tilapiafilet en zeeduivelfilet

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zeewolffilet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hoppel poppel

Ingrediënten:
aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Makreel met kokos

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, gember, kerriesaus, kokosrasp, koriander, makreel, sambal, tomaat en yoghurt

Keuken:
Internationaal / Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Alle recepten van Gerhard Witteveen