Adriaan Jaeggi

We hebben één boek van Adriaan Jaeggi waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Adriaan Jaeggi? Registreren is gratis!

Boeken van Adriaan Jaeggi

Recepten van Adriaan Jaeggi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelkroketten met bijsmaak

Ingrediënten:
beschuit, bloem, boter, brandade de morue, ei, kruiden, kruimige aardappels, oude kaas, plantaardige olie, stokvispuree, zachte geitenkaas en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Zeebaars met kruiden en citroen

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dille, kervel, olijfolie, peterselie, selderij, vis, zeebaars en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Spaghetti vongole

Ingrediënten:
champagne, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, spaghetti, tomaten, venusschelpen en 
zout en peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Janssons verleiding

Ingrediënten:
ansjovis in olie, boter, broodkruim, paneermeel, peper, slagroom, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Gamba's al ajillo

Ingrediënten:
knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode peper, steurgarnalen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Makreel met mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurier, makreel, peperkorrels, peterselie, ui en venkel

Soort:
vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Drinken / cocktails uit Chez Adriaan:

Mojito's

Ingrediënten:
cubaanse rum, ijs, limoen, rietsuiker en verse muntblaadjes

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, kervel, mayonaise, mosterd en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Linzen met eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, eendenbout, olijfolie, puylinzen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, ui, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, olijfolie extra vergine, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, braadkip, brandy, champignons, cognac, jonge haan, knoflook, laurierblaadjes, nootmuskaat, peterselie, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Kennemerduinensalade

Ingrediënten:
feta, limoensap, olijfolie, rode ui, watermeloen en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Aztekensoep

Ingrediënten:
bliktomaten, boter, jalapeñopepers, kip, knoflook, olijfolie, ui, welriekende ganzenvoet en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Aardappel-, prei- en uiensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, boter, bouillonblokje, peper, peterselie, prei, slagroom, ui en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van Adriaan Jaeggi