Floris Tilanus

We hebben één boek van Floris Tilanus waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Floris Tilanus? Registreren is gratis!

Boeken van Floris Tilanus

Recepten van Floris Tilanus

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gemarineerde gebakken tofu

Ingrediënten:
dijonmosterd, honing, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rood pepertje, teppanyakisaus en tofu

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, parmezaanse kaas, radicchio, risottorijst, ui, witte vermout en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Geen zin-pasta

Ingrediënten:
bladspinazie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, roomkaas, rucola en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / voorgerecht uit Chez Adriaan:

Hongaarse fruitsoep

Ingrediënten:
abrikoos, appels, banaan, citroen, gember, honing, kaneel, kruisbessen, nectarine, perzik, pruimen, rode bessen, sinaasappel, suikermeloen en zout

Soort:
soep/bouillon / zoet
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Lasagne met venkel, tomaat en drie soorten kaas

Ingrediënten:
buffelmozzarella, cacioricotta, groene lasagne, jonge pecorino, parmigiano reggiano, tomaat, venkelknol en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gulyásleves

Ingrediënten:
boter, bouillon, groene puntpaprika, karwijzaad, knoflook, lente ui, nieuwe aardappels, pasta, rundvlees, scherp paprikapoeder, selderij, tomaten en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Dip

Ingrediënten:
bouillon, currypasta, kardemompeulen, kerriepoeder, knoflook, komkommer, koriander, linzen, olie, poppadoms, tomaten, ui en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Kip- of viscurry met aardappelraita

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chinese kool, currypasta, djinten, doperwten, gember, gevogelte, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, kousenband, limoensap, munt, olie, rode peper, rode ui, turkse yoghurt en witte vis

Soort:
vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:

Gestoofde bonen met knoflook en salie

Ingrediënten:
azijn, bouillonblokje, cannellinibonen, knoflook, mosterd, olijfolie, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, pintobonen, salie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelkroketten met bijsmaak

Ingrediënten:
beschuit, bloem, boter, brandade de morue, ei, kruiden, kruimige aardappels, oude kaas, plantaardige olie, stokvispuree, zachte geitenkaas en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Tamelijk correcte tuinbonen

Ingrediënten:
boter, olijfolie, oregano, salie, sjalot, tomatenpuree, tuinbonen, zongedroogde tomaat en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lichte maaltijd / tussengerecht / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Farfalle met rozenblaadjes

Ingrediënten:
aardbeien, boter, farfalle, lente-ui, parmezaanse kaas, rozenblaadjes, wodka en zout

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, braadkip, brandy, champignons, cognac, jonge haan, knoflook, laurierblaadjes, nootmuskaat, peterselie, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Kerst-linzensoep

Ingrediënten:
bouillonblokje, bruine linzen, kerrie, knoflook, masala, plantaardige olie, pompoen en ui

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Janssons verleiding

Ingrediënten:
ansjovis in olie, boter, broodkruim, paneermeel, peper, slagroom, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Alle recepten van Floris Tilanus