We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Eten in Italie
Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bovenbil van rund, knoflook, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, pijnboompitten, provola, rode wijn, sultana's, tomatenpuree, vetspek, vet van parmaham en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: 00-bloem, boekweitmeel, boter, ei, fontina, melk, parmezaanse kaas, peper, toma en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: 00-bloem, bittere chocolade, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, ei, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, reuzel, ricotta, rietsuiker, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bessen, donkere rum, gekonfijte sinaasappelschil, gelatine, koffieroom, suiker, vanille-essence en vanillestokje
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: octopus, olijfolie, peper, pijlinktvis, scorfano, tomaat, venusschelpen, zeeduivel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge rode wijn, hamvet, kalfsgehakt, kippenbouillon, pancetta, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: brasemfilet, citroen, forelfilet, mierikswortel, olijfolie, peper, peterselie, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: knoflook, peper, toscaanse olijfolie, boerenbrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: ansjovisfilet, chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, peterselie, rode paprika en strangozzi
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, chilipepers, extra vierge olijfolie, kappertjes, oregano, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: balsamicoazijn, citroen, extra vierge olijfolie, visfilet, munt, peper, peterselie, salie, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: 00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, olijfolie, peterselie, stokvis, taggiasche olijf, ui en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: abrikozenlikeur, cantharellen, kaneelstokje, kristalsuiker, zoete vermout en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: baccala, basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, peterselie, polenta taragna, rode wijn, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, ciabattabrood, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, vleestomaat en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: water en zoete amandelpasta
Keuken: Italiaans
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bloem, boter, ei, peper, venkelknol en zout
Keuken: Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789080379510
ISBN10
9080379514