Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Eten in Italie

Een boek van Antonio Carluccio en P. Carluccio

We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten in Italie

Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

witte-bonensoep

Ingrediënten:
boter, brood, cannellinibonen, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillonblokje, peper, salie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kwartels aan een spies

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, droge marsala, honing, knoflook, kwartels, olijfolie, pancetta, pane di campagna, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pasta met sardines

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, bucatini, estratto di pomodoro, krenten, maccheroncini, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, sardines, ui, wilde venkelblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Siciliaanse ricottagebakjes

Ingrediënten:
00-bloem, bittere chocolade, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, ei, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, reuzel, ricotta, rietsuiker, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, eierdooier, espresso, koffielikeur, koffieroom, kristalsuiker, mascarpone, savoiardi en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Truffelkaas

Ingrediënten:
mascarpone, parmezaanse kaas, peper, ricotta, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek