We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Eten in Italie
Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, ei, gist, groene olijven, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, olijfolie, pecorino, rode chilipeper, ui, water, wild paardebloemblad, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, borlottibonen, chilipepers, cotechino, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, varkenskrabbetjes, varkensoren, varkenspootjes, varkensstaart, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, groentebouillon, olijfolie, peper, saffraan, ui, vialone nano-rijst en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: borlottibonen, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmaham, peper, risottorijst, rode wijn, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: eierdooier, kristalsuiker, marsala, moscato passito di pantelleria en slagroom
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: asiago, bittokaas, boter, polenta taragna, tomakaas, water en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, boter, groente, knoflook en olijfolie
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bieslook, bloem, courgettebloemen, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: asperge, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: 00-bloem, boter, ei, gist, harde pecorino, napolitaanse worst, parmezaanse kaas, provolone, reuzel, water, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, orecchiette, pecorino, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: mascarpone, parmezaanse kaas, peper, ricotta, witte truffel en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: abrikozenlikeur, cantharellen, kaneelstokje, kristalsuiker, zoete vermout en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, brood, cannellinibonen, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillonblokje, peper, salie, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandel, bloem, gekonfijte pompoen, gemalen koriander, honing, kaneel, nootmuskaat, pecannoten, poedersuiker, rijstpapier, sukade, vanillesuiker en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: droge witte wijn, hamschijf, jeneverbes, laurierblad, malloreddus, olijfolie, pecorino sardo, peper, tomatenpulp, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ciriole, extra vierge olijfolie, jeneverbes, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, pecorino, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, wild-zwijngehakt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Toon alle 184 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789080379510
ISBN10
9080379514