Vulling van spinazie, bietenloof en pijnboompitten voor kalkoen
Je vindt dit recept op pagina 108 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- gevogelte / groente / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- bietenloof
- boter
- citroensap
- cognac
- droog broodkruim
- kalkoenbouillon
- kippenbouillon
- knoflook
- pijnboompitten
- snijbiet
- spinazie
- sultanarozijnen
- tijm
- ui
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Gebakken rode bietjes
Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Zonnevis & zoethoutolie

Mille feuille van rode biet
