Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

BioBudget

meer met minder

Een boek van Helga de Graaf en Natasja Oehlen

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals BioBudget, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat betekent dat nou eigenlijk: biologisch? Bestaan er superfoods die wél betaalbaar zijn? En hoe kweek je zonder al te veel inspanning zelf groene vingers? Dit alles en nog veel meer vind je in dit propvolle boek. Met meer dan 80 budgetrecepten met biologische groenten in de hoofdrol!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit BioBudget

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:

Raapstelensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, oude kaas, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peper, raapstelen, ui en zout

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Croutons

Ingrediënten:
brood, knoflookpoeder, olijfolie, peper en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / nagerecht uit BioBudget:

Granola

Ingrediënten:
amandel, amarant, boekweit, cashewnoten, cranberries, gedroogd fruit, gojibessen, havermoutvlokken, hazelnoot, honing, kaneel, kokosrasp, lijnzaad, mulberries, nootmuskaat, olie, paranoot, pompoenpitten, pure chocolade, sesamzaad, speculaaskruiden, walnoten en zonnebloempitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, groente, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Pepita

Ingrediënten:
cayennepeper, kerrie, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder, pompoenpitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Brandnetel- hondsdrafpesto

Ingrediënten:
brandneteltoppen, hazelnoten, hondsdraf, knoflook, olijfolie, peper, pistachenoten en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Carpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloemkool en rucola

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Bietentaart

Ingrediënten:
biet, bloem, boter, crème fraîche, ei, feta, laurier, munt, peper, walnoten, water, zout en peper en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

raapstelenflapjes

Ingrediënten:
azijn, gerookte tofu, kappertjes, knoflook, meel, olijfolie, peper, raapstelen, salie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Toon alle 89 recepten in dit boek