Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Comptoir Libanais

Een boek van Dan Lepard en Tony Kitous

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Comptoir Libanais, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van Londen’s mediterrane topcafé naar je eigen keuken In 80 makkelijke recepten combineren Tony Kitous en Dan Lepard de traditionele Libanees-mediterrane keuken met moderne smaken. Maak thuis de heerlijkste gerechten - van mezze en verse salades tot vlees- en visgerechten, en van brood en ontbijt tot taartjes en desserts. Voor alle recepten van Comptoir Libanais gebruik je bekende ingrediënten en heb je voldoende aan doorsnee keukenapparatuur. Alle gerechten zijn lekker en gezond en je maakt ze in een handomdraai! - Van Londen's mediterrane topcafé naar je eigen keuken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Comptoir Libanais

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Falafel

Ingrediënten:
bladpeterselie, dubbelkoolzure soda, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, groene peper, karwij, kikkererwten, koriander, lente-uitjes, sesamzaadjes, bleekselderij, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Zalm in granaatappelmarinade

Ingrediënten:
citroen, citroenen, gehakt, granaatappel, melasse, munt, olijfolie, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gekruide gebakken aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappels, citroen, gemalen komijn, korianderblaadjes, paprikapoeder, specerijen, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tabouleh

Ingrediënten:
bladpeterselie, bulgur, citroenen, water, lente-uitjes, olijfolie, tomaten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Rozen Limonade

Ingrediënten:
citroenen, rozenblaadjes, rozenwater en tafelsuiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Chilipasta

Ingrediënten:
olijfolie, paprika's, knoflook en water

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Octopus salade MET chilli

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipasta, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, octopus, olijfolie, knoflook, tomaten, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Libanese dadelkoekjes

Ingrediënten:
amandelextract, fijn griesmeel, gedroogde dadels, gehakt, pistaches, kaneel, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater, tafelsuiker en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

KIPvleugeltjes

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gemalen kardemom, gemalen piment, kaneel, olijfolie en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

In De Pan Gebakken Shoarma

Ingrediënten:
bot, ciderazijn, citroensap, dikke yoghurt, labneh, lamsbout, olijfolie, shoarmakruiden, knoflook, uien en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir kofta hotdog

Ingrediënten:
broodjes, peterselie, gemalen koriander, ui, lamsgehakt, olijfolie, tomatenketchup, uien, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Comptoirs Frozen Yoghurt

Ingrediënten:
pistaches, honing, munt, oranjebloesemwater, rietsuiker, vanille-extract en volle yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gehaktballen

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gehakt, gemalen piment, groene paprika, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, rijst, rode paprika, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

SAJ-brood

Ingrediënten:
deeg, harde witte bloem, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tahinbroodjes

Ingrediënten:
deeg, ei, eidooier, ei, harde witte bloem, melk, boter, sesamzaad, tafelsuiker, tahin en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

tahinpasta

Ingrediënten:
olijfolie, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Fatayer met kaas en spinazie

Ingrediënten:
bloem, deeg, feta, gehakt, granaatappelmelasse, halloumi, jonge spinazie, mozzarella, munt, olie, olijfolie en walnoten

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Toon alle 89 recepten in dit boek