Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Franse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroenrasp, citroensap, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, radijzen, rode paprika, sperziebonen, tomaten, venkel en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade
Ingrediënten: boter, citroenrasp, courgette, extra vierge olijfolie, gember, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelpen, tijm en witte ui
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, azijn, citroensap, eidooier, maïsolie, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, sel gris de guérande en tamme eendenbout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper en water
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: limoen, makreelfilet, mierikswortel, olie, peper, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, olie, suiker, vanillesuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: boter, kastanjechampignons, knoflook, krulpeterselie, peper, sjalot, stokbrood, venkel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, crème de cassis, ei, kersen zonder pit, melk, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, la ratte aardappel, vastkokende aardappel, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dijonmosterd, dille, dragon, extra vierge olijfolie, frisee, kervel, peper, bladpeterselie, walnotenolie, waterkers, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, bieten, fleur de sel, nootmuskaat, olijfolie, peper en tijm
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basisvinaigrette, ei, kappertjes, little gem, bladpeterselie, romainesla en sardines uit blik
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, gamba's, mosselen, rode poonfilet en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: crème fraîche, gedroogde rode peper, gember, knoflook, kurkuma, mosselen, olie, bladpeterselie, sjalot, stokbrood, venkel en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, peper, vloeibare honing, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: champagne, cointreau, crémant, eidooier, grand marnier, grapefruit, grapefruitsap, lavendelbloemen, sinaasappel, sinaasappelsap en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, olijfolie, paneermeel, piment d'espelette, sardinefilets en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroen, doyenne du comice peer, kaneelstokje, laurier, pistachenoten, rietsuiker, sinaasappel, steranijs, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroenrasp, kip, peper, sjalot, wilde spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaten, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente