Sfinciuni di San Vito - Palermo's gevulde pizza met een vulling van tomaat en ansjovis
Een recept van Marcella Hazan.
Je vindt dit recept op pagina 498 in De Klassieke Italiaanse Keuken .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- quiche
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- broodkruim
- extra vergine olijfolie
- maïsmeel
- oregano
- pruimtomaten
- pruimtomaten in blik
- sfinciunideeg
- ui
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim
delicious. magazine - 2014-04Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim
delicious. magazine - 2009-05Spaghetti met radicchio, kappertjes, ansjovis en broodkruim
delicious. magazine - 2009-06Casarecce con broccoli, acciughe e pinoli - Casarecce met broccoli, ansjovis en pijnappelpitten
