De worst story
de reis van drie vrienden
We hebben 95 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De worst story
Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: jeneverbessen, laurierblad, rozemarijnnaaldjes, stevig bier, salie, vlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bosuien, darmnet, ei, gerookt spek, kastanjes uit blik, knoflooktenen, peterselie, salieblaadjes, savooiekool, ui, witte wijn, worstvlees en wortel
Ingrediënten: knoflooktenen, nootmuskaat, piment d'espelette-pasta, venkelzaad, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bloem, eieren, groentebouillon, kruimige aardappelen, peper, roomboter en zout
Ingrediënten: bleekselderij, extra vierge olijfolie, tomaat, knoflooktenen, palmkool, pancetta, peper, peterselie, rode ui, savooiekool, stevig witbrood, salie, witte bonen, wortels en zout
Ingrediënten: aardappels, appel, bladpeterselie, boudin noir, kaas, knoflook, olijfolie, piment d'espelette, roomboter en zwarte peper
Ingrediënten: calvados, foelie, jeneverbes, knoflook, kruidnagels, laurierblad, peperkorrels, reuzel, varkensbuik en zout
Ingrediënten: chorizoworsten, gedroogde rode pepertjes, gele paprika, gepekelde citroen, tomaat, groene olijven, kippenbouten, knoflooktenen, kruimige aardappelen, olijfolie, rode paprika, rode ui, rozijnen, oregano en witte wijn
Ingrediënten: appelazijn, gele madame jeanette, groene appel, kardemonpeulen, limoensap, rode madame jeanette, steranijs, suiker, abrikoos, water en zout
Ingrediënten: koriander, gedroogd pepertje, knoflooktenen, komijnzaad, korianderzaad, limoenrasp, palmsuiker, gember, rode chilipeper, vissaus, vlees en zout
Ingrediënten: pompoen, citroen, granaatappel, komijnzaad, korianderzaad, merguezworstjes, olijfolie, rucola, venkelzaad en witlof
Ingrediënten: knoflook, laurier, peperkorrels, varkensbout, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: balsamicoazijn, bleekselderij, tomaat, knoflooktenen, olijfolie, peper, peperoncino, prei, rode wijn, rozemarijn, spaghetti, venkelworsten, wortel en zout
Ingrediënten: bouillon, gedroogde tijm, dragon, krulpeterselie, mosterdzaad, nootmuskaat, vlees, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, olijfolie, varkensnek, varkensschouder en zout
Ingrediënten: citroensap, foelie, jeneverbessen, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, peterselie, preien, suiker, tijm, uien, varkenskop, varkenspoot, water, witte wijn, wittewijnazijn, wortels en zout
Ingrediënten: cayennepeper, colman's mosterdpoeder, gemalen foelie, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, piment, varkensbloed, varkensschenkel en zout
Ingrediënten: citroenschil, knoflook, majoraan, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bakchorizo, bloem, bouillon, cacaopoeder, chilipoeder, ei, eigeel, knoflookteen, komijnpoeder, korianderblaadjes, peper, roomboter, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: harde tarwebloem, extra vierge olijfolie, ui, gedroogde gist, tomaat, knoflooktenen, lauwwarm water, mozzarella, peperoncino, radicchio en salsicce
Toon alle 95 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789038801025
ISBN10
9038801025