Het sous-vide kookboek
eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier
Een boek van
We hebben 80 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het sous-vide kookboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Het sous-vide kookboek
Een greep uit de 80 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Ingrediënten: groene chilipeper, heek, kardemomzaad, karwijzaad, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, peper, pitabrood, rode chilipeper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: dijonmosterd, engels mosterdpoeder, grof zeezout, grove mosterd, olijfolie, ossenhaas, peterselie, pofaardappel, slablad, tijm en zonnebloemolie
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, cherrytomaten, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, tonijnsteak, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: cajunkruiden, komkommer, limoenrasp, Maïs uit blik, olijfolie, peper, piepkuiken, rode chilipeper en zout
Keuken: Mexicaans / Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, boter, ei, peper, slagroom, toast en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / sous-vide / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grove mosterd, honing, peper, spinazie, tijm, varkenskarbonade en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: asperge, ei, muffins, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / groente
Ingrediënten: grove mosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderlapje, sjalot, slablad, sperziebonen, stokbrood, tomaat en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: komijn, koriander, olijfolie, peper, perzik, rozemarijn, ui, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / sous-vide / varkensvlees
Ingrediënten: broccoli, cashewnoten, citroenrasp, honing, kalkoenborst, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, peper, rode paprika, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / sous-vide / vis
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bramen, citroenrasp, crème fraîche, ei, fruit, kristalsuiker, sinaasappelsap, vanille extract, vanillepasta en vanillesuiker
Keuken: Internationaal
Soort: gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide / vegetarisch
Ingrediënten: chocolade, chocoladesaus, eidooier, fijne kristalsuiker, kers, kirsch, melk, pure chocoladebrownies, slagroom en vanillepasta
Keuken: Duits / Amerikaans
Soort: sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, cherrytomaten, citroen, kabeljauwfilet, olijf, olijfolie, paneermeel, peper, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborst, langkorrelrijst, lente-ui, peper, rode ui, sesamolie, sinaasappelsap, sugarsnaps, vijfkruidenpoeder, zonnebloemolie en zout
Keuken: Chinees
Soort: sous-vide / rijst / gevogelte
Ingrediënten: braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie
Keuken: Indonesisch
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: sous-vide / aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: amandelmeel, basmatirijst, boter, currypasta, garnaal, gember, kokosmelk, koriander, kormapasta, peper, saffraandraadjes, ui en zout
Keuken: Indiaas
Soort: sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenrasp, honing, kappertjes, knoflook, peper, salie, sjalot, spinazie, varkensfilet en zout
Keuken: Internationaal
Soort: sous-vide / varkensvlees
Toon alle 80 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048313716
ISBN10
9048313716